• caspar de haan is partner in OMDUS

Vergouwen Vastgoedzorg sluit zich aan bij OMDUS

Vergouwen Vastgoedzorg sluit zich aan bij OMDUS 1920 1280 Caspar de Haan

Actueel

Vergouwen Vastgoedzorg sluit zich aan bij OMDUS
Datum: 31 augustus 2023

Toekomstbestendig wonen mogelijk maken in West-Brabant

Elst, 31 augustus 2023 – OMDUS heeft vandaag bekend gemaakt dat Vergouwen Vastgoedzorg uit Breda zich aansluit bij haar groeiende landelijke netwerk van renovatie- en onderhoudsbedrijven. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de doelstelling een grotere slagkracht te realiseren om toekomstbestendig wonen mogelijk te maken. Dit in de overtuiging dat versnelling in de verduurzaming van de bestaande woningbouw nodig is om woningen verantwoord door te geven aan de generaties na ons. Samen met Caspar de Haan uit Eindhoven richt Vergouwen Vastgoedzorg zich op Zuid-Nederland. Vergouwen Vastgoedzorg is een familiebedrijf dat bijna 60-jarig bestaat en ruim 80 medewerkers heeft.

Ook in West-Brabant toekomstbestendig wonen sneller mogelijk maken
Gerard Dinnessen, verantwoordelijk voor de regio zuid van OMDUS: “We werken binnen OMDUS samen met partners in renovatie- en onderhoud vanuit de overtuiging dat de verduurzaming van bestaande woningbouw moet worden versneld voor de wereld van de generaties na ons. Met elkaar hebben we optimale expertise om jonge innovaties op te sporen, bijeen te brengen en te combineren om ze zo snel mogelijk naar de markt te brengen. Zo maken we gebruik van de beste mensen van alle deelnemende bedrijven in OMDUS rondom bijvoorbeeld innovatie, CO2-reductie, circulariteit en de ontwikkeling van cultuur en medewerkers. Caspar de Haan richt zich op renovatie en onderhoud in de regio’s Den Bosch, Venlo, Tilburg en Eindhoven. Met familiebedrijf Vergouwen Vastgoedzorg krijgen we nu een partner met een gedegen positie in West-Brabant.”

Innovatieve ontwikkelingen en oplossingen geven Vergouwen Vastgoedzorg meer continuïteit
Peter Vergouwen, directeur Vergouwen Vastgoedzorg: “Als middelgrote onderneming in renovatie en onderhoud zie ik de steeds grotere uitdagingen van onze opdrachtgevers om de bestaande woningbouw te verduurzamen. De markt vraagt om innovatieve ontwikkelingen en oplossingen. OMDUS heeft een manier van ondernemen, die past bij Vergouwen. De aansluiting bij OMDUS en daarmee de samenwerking met Caspar de Haan, geeft Vergouwen Vastgoedzorg de gewenste continuïteit en ruimte om niet op de bagagedrager te gaan zitten maar met de creatieve geesten uit de verschillende bedrijven mee te trappen in de versnelling naar toekomstbestendig wonen. Zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten een waardevolle ontwikkeling, die ik als directeur met veel plezier verder vorm ga geven onder eigen naam en met eigen verantwoordelijkheid.”

Partners in OMDUS met een gezamenlijke doelstelling
Partners Caspar de Haan, De Variabele en United Legendz hebben zich in samenwerking met NPM Capital N.V. verbonden in OMDUS. Deze kleine, dienstbare holding heeft als doelstelling alle betrokken bedrijven te inspireren voorop te lopen in de transitie naar duurzaam wonen voor huidige en toekomstige generaties.

Met op dit moment 1.300 medewerkers in 20 vestigingen in een groeiend landelijk netwerk, willen de partners een leidende rol in vastgoedverduurzaming realiseren om zo nog beter aan te sluiten bij de steeds complexere vraagstukken van de markt naar betaalbare verduurzaming van bestaande woningen en circulaire bouwstromen.

Gebruik makend van de innovatiekracht van alle specialistische medewerkers van de partners in OMDUS, kunnen de in de regio sterk verankerde bedrijven zo op ieder moment snel, betrokken en onder eigen naam en verantwoordelijkheid inspelen op de renovatie- en onderhoudsvraagstukken van de eigen opdrachtgevers.

Ook in deze nieuwe ontwikkeling is NPM Capital N.V. de partner die de groep ondersteunt.

Voor meer informatie:

OMDUS

Caspar de Haan

NPM Capital

Vergouwen Vastgoedzorg

Gerelateerd

Onze locaties

Eindhoven

Hastelweg 218
Postbus 1
5652 CL Eindhoven

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47c
Postbus 3261
5203 GD s’-Hertogenbosch

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Venlo

Hakkesstraat 23
Postbus 309
5916 PX Venlo

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Tilburg

Dr. Paul Janssenweg 145
Postbus 1029
5025 SZ Tilburg

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Raamsdonksveer (Koster Totaalonderhoud)

Meerval 20
4941 SK Raamsdonksveer

Tel: 0162 57 27 00
info@kostertotaalonderhoud.nl
www.kostertotaalonderhoud.nl

Deurne

Doctor Huub van Doorneweg 26H
5753 PM Deurne

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl