• caspar de haan is partner in OMDUS

Caspar de Haan en De Variabele verwelkomen United Legendz binnen OMDUS

Caspar de Haan en De Variabele verwelkomen United Legendz binnen OMDUS 1846 1080 Caspar de Haan

Actueel

Caspar de Haan en De Variabele verwelkomen United Legendz binnen OMDUS
Datum: 3 juli 2023

Toekomstbestendig wonen mogelijk maken met landelijke slagkracht

Elst, 3 juli 2023 – Caspar de Haan en De Variabele kondigen een nieuwe partner aan binnen OMDUS, de groep die zij eerder hebben gevormd om toekomstbestendig wonen mogelijk te maken. Samen met United Legendz wordt zo binnen OMDUS de gewenste grotere slagkracht gerealiseerd om onderhouds- en renovatiebedrijven verder te verbinden in een landelijk netwerk. Dit in de overtuiging dat versnelling in de verduurzaming van de bestaande woningbouw nodig is om woningen verantwoord door te geven aan de generaties na ons. ¹

United Legendz: “Wie de toekomst deelt, vermenigvuldigt de kansen”
Caspar de Haan en De Variabele zijn familiebedrijven, welke al generaties lang bestaan en die hebben bewezen zich toekomstgericht te ontwikkelen. Samen met United Legendz wordt nu binnen OMDUS verder gewerkt aan een solide toekomst.

Michel Hilligehekken, Algemeen Directeur United Legendz: “De verbindende factor tussen de verschillende partners in OMDUS is de eensgezinde kijk op de toekomst. Samen bouwen aan nalatenschap en kansen creëren voor zowel de onderneming als het individu, dat is wat ons allemaal drijft. Waarbij we elkaar goed aanvullen. De onderscheidende kracht van United Legendz bevindt zich op het gebied van de vooruitstrevende ontwikkeling van het menselijk kapitaal. Wat juist voor jongeren steeds belangrijker is. Binnen OMDUS kan United Legendz juist weer extra kennis opdoen en zichzelf versterken op het gebied van creatieve product- en procesontwikkeling, waar de andere partners sterk in zijn. Het een kan niet zonder het ander. Waar OMDUS spreekt over waardevol doorgeven aan volgende generaties, werken wij vanuit ‘building a legacy’. Dat is de gezamenlijke verankering om toekomstbestendig wonen mogelijk te maken. Daarvoor zijn wij als United Legendz overigens ook Nordian Capital zeer erkentelijk, aangezien juist zij in de afgelopen tijd de groei mogelijk hebben gemaakt, die wij nodig hadden om nu deze stap te zetten.”

OMDUS: “We weten waar we naar toe willen en ervaren elkaar daarin als partners die elkaar versterken”
United Legendz, Caspar de Haan en De Variabele bundelen binnen OMDUS hun krachten op bijvoorbeeld het gebied van innovatie, CO2-reductie, circulariteit en de ontwikkeling van cultuur en mensen.

Cas de Haan, een van de initiatiefnemers van OMDUS: “United Legendz is ons opgevallen als een frisse wind. Als partners binnen OMDUS werken we heel actief aan circulaire, betaalbare oplossingen om de verduurzaming van de bestaande woningbouw te versnellen.

De betaalbaarheid vinden we van groot belang, aangezien onze eindgebruikers te maken hebben met een smalle beurs. Daarnaast willen we onze eigen voetafdruk, en die van onze keten, reduceren naar minimaal 0 en het liefst nog verder. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we bezig met innovatiehubs in de buurt van OMDUS-locaties, met mensen uit alle organisaties. Dat vraagt iets van je cultuur, van de motivatie van mensen om elkaar te inspireren. Door alle bedrijven heen. Dat is juist waar United Legendz een grote kracht heeft. We weten waar we naar toe willen en ervaren elkaar als partners die elkaar versterken om dat versneld te realiseren voor de generaties na ons.”

Zelfstandige bedrijven met een gezamenlijke holding
OMDUS verbindt en inspireert de aangesloten renovatie- en onderhoudsbedrijven om voorop te lopen en zich te onderscheiden. De afzonderlijke bedrijven, met in totaal zo’n 1.200 medewerkers die werken vanuit 19 vestigingen, blijven werkzaam onder eigen naam, maar delen een gezamenlijke holding. Hierdoor kunnen de in de regio sterk verankerde organisaties op ieder moment snel en betrokken blijven inspelen op de marktvraag van de eigen opdrachtgevers. Binnen OMDUS bundelen de partners en alle daaraan verbonden merken hun kennis en ervaring om een leidende rol in vastgoedverduurzaming te realiseren. Om zo nog beter aan te sluiten bij de steeds complexere vraagstukken van de markt naar betaalbare verduurzaming van woningen en circulaire bouwstromen. Om een leidende positie op het gebied van verduurzaming verder te ontwikkelen en behouden is continue groei op het gebied van innovatie en organisatie onontbeerlijk. Door de aansluiting van United Legendz bij OMDUS groeit het gewenste complementaire geografische netwerk van renovatie- en onderhoudsbedrijven weer verder, om uiteindelijk de gehele Nederlandse markt optimaal te bedienen.

OMDUS is ontstaan als initiatief van Caspar de Haan en De Variabele in samenwerking met NPM Capital N.V.. Ook in deze nieuwe ontwikkeling is NPM Capital N.V. de partner die de groep ondersteunt.

Voor meer informatie:

OMDUS

Caspar de Haan

De Variabele

United Legendz

NPM Capital

Nordian Capital Partners

¹ De samenwerking binnen OMDUS wordt definitief nadat goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) is verkregen.

Gerelateerd

Onze locaties

Eindhoven

Hastelweg 218
Postbus 1
5652 CL Eindhoven

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47c
Postbus 3261
5203 GD s’-Hertogenbosch

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Venlo

Hakkesstraat 23
Postbus 309
5916 PX Venlo

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Tilburg

Dr. Paul Janssenweg 145
Postbus 1029
5025 SZ Tilburg

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Raamsdonksveer (Koster Totaalonderhoud)

Meerval 20
4941 SK Raamsdonksveer

Tel: 0162 57 27 00
info@kostertotaalonderhoud.nl
www.kostertotaalonderhoud.nl

Deurne

Doctor Huub van Doorneweg 26H
5753 PM Deurne

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl