Nieuwe samenwerking voor gevelonderhoud aan alle woningen van ’thuis

Nieuwe samenwerking voor gevelonderhoud aan alle woningen van ’thuis 1500 1000 Caspar de Haan

Actueel

Nieuwe samenwerking voor gevelonderhoud aan alle woningen van ’thuis
Datum: 26 november 2021

Nieuwe samenwerking voor gevelonderhoud aan alle woningen van ’thuis
Huurder, kosten, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit staan centraal

Caspar de Haan, elk®,  Van der Meijs en ’thuis tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor het gevelonderhoud van de ruim 11.000 woningen van ’thuis. De overeenkomst gaat over een periode van drie en twaalf  jaar. De eerste drie jaar werken we samen om elkaar te leren kennen, vastgoeddata te verzamelen en samen de uiteindelijke werkvorm te bepalen. Daarna passen we deze vorm gedurende twaalf jaar toe. Een unieke samenwerking, die er – na drie jaar data verzamelen – op gericht is een afkoopsom voor het onderhoud van de gevel per archetype kunnen bepalen. Voor zover we weten, is deze werkwijze in Nederland nog nooit toegepast.

“Al jaren werken wij samen met onze opdrachtgevers op basis van RGS. Maar deze samenwerking, waarin we een afkoopsom voor het totale onderhoud van de gevel afspreken, is vernieuwend en uniek. We zijn trots dat we deel uit mogen maken van deze samenwerking,” aldus Geert van der Meijs.

Cas de Haan vervolgt: “Door deze manier van langdurig samenwerken wordt iedereen in zijn kracht gezet. Daardoor blijven we met elkaar innoveren! Het is prachtig om te ervaren hoe wij door ’thuis samen met de andere partners worden uitgedaagd om met zijn vieren invulling te geven aan dit unieke vraagstuk.’’

ondertekening contract gevelonderhoud 'thuis 

Door samen te werken bereik je meer en kun je meer
De partners zijn samen verantwoordelijk voor een eenduidige werkwijze en prijs voor het betaalbaar, kwalitatief en duurzaam uitvoeren van het schilderwerk en het herstel van houtrot, betonschade, metselwerk en voegwerk. Daarnaast voeren de partners gevelreiniging en eenvoudig isolatiewerk uit.

Dankzij een uniforme werkwijze is het mogelijk kwalitatief hoogwaardig onderhoud uit te voeren tegen relatief lage kosten. Juist door gezamenlijk langlopende afspraken te maken doen én bereiken we meer. We leren van elkaar en kunnen samen innoveren, waardoor we een hoge klanttevredenheid waarborgen. Daar tekenen we voor en zetten we ons samen de komende 15 jaar voor in.

Roel van Elk: ”’thuis durft voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen. Dat inspireert ons. We gaan voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Als gelijkwaardige partners met één gezamenlijk doel. Dat doel halen we door steeds op een transparante manier kennis met elkaar te delen en te leren van elkaars vakmanschap.”

Kwaliteit tegen een scherpe prijs door continuïteit in samenwerking
“Met het tekenen van deze overeenkomst verbinden we ons voor langere tijd aan elkaar. Die verbinding zorgt voor continuïteit in de samenwerking, wat heel waardevol is in tijd van grote krapte aan kundige mensen in de bouw. Daardoor kunnen we kwaliteit tegen een scherpe prijs blijven leveren. ’thuis haalt hiermee kennis uit de markt en door de intensieve samenwerking kunnen we op vele fronten innoveren en werken aan duurzaamheid. We zijn trots dat we deze overeenkomst met deze partners hebben getekend. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking. Samen met onze partners doen waar we voor zijn,” besluit Diana Heesakkers van ’thuis.


Gerelateerd

Onze locaties

Eindhoven

Hastelweg 218
Postbus 1
5600 AA Eindhoven

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47c
Postbus 3261
5203 GD s’-Hertogenbosch

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Venlo

Hakkesstraat 23
Postbus 309
5900 AH Venlo

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Tilburg

Ringbaan-Zuid 305
Postbus 1029
5004 BA Tilburg

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Raamsdonksveer (Koster Totaalonderhoud)

Meerval 20
4941 SK Raamsdonksveer

Tel: 0162 57 27 00
info@kostertotaalonderhoud.nl
www.kostertotaalonderhoud.nl

Deurne

Doctor Huub van Doorneweg 26H
5753 PM Deurne

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.