Even voorstellen: Francel Martina

Even voorstellen: Francel Martina 900 600 Caspar de Haan

Actueel

Even voorstellen Francel Martina oftewel Wenny
Datum: 2 juli 2018

Door mensen gedreven… We hebben 230 bijzondere exemplaren in dienst vandaag de dag. Zo af en toe stellen we er graag één aan u voor. De eerste in deze serie is Francel Martina (39) werkzaam in ons magazijn op de Hurk in Eindhoven. Geboren in Willemstad op Curaçao en als 17 jarige naar familie in Rotterdam gekomen. Francel is zijn echte voornaam maar zijn oma gaf hem als baby al een koosnaam: Wenny. De meeste mensen noemen hem dan ook gewoon Wenny.

Wenny woont met zijn vriendin in Eindhoven en heeft een zoon van 15 die met zijn moeder in Rotterdam woont. Samen met zijn zoon deelt Wenny een grote passie: voetbal. Zelf heeft hij jarenlang gevoetbald o.a. bij Sparta maar is net niet ‘doorgebroken’. “Hopelijk schopt mijn zoon het verder als voetbaltalent”, stelt hij trots. Waar zijn zoon op zaterdag ook speelt in Nederland, Wenny is van de partij. Naast voetbal is hij vooral gek op zwemmen en muziek. Wat voor muziek? “Als ’t maar relaxed is!”

Zijn gezicht toont een mix van trots en enthousiasme als hij praat over zijn werk. “Ik ben ontzettend blij dat ik via een traject met de gemeente Eindhoven en Stichting Collectief040 bij Caspar de Haan ben gekomen. Ik had vooral werkervaring in de steigerbouw en geweldig dat ik via allerlei omzwervingen nu eindelijk in het magazijn bij Caspar de Haan ben geland. Het werk bevalt mij erg goed, voldoende variatie en aardige collega’s die me helpen en waar je ook gewoon mee kunt lachen. Gewoon lekker werken en vooral regelmaat in mijn leven, allebei erg belangrijk voor mij.” Hiernaast was hij al gediplomeerd BHV-er en had ook een VCA diploma op zak, erg handig bij zijn huidige werk. Inmiddels werkt Wenny ruim 5 maanden bij het bedrijf, heeft zijn proeftijd goed doorlopen en heeft nu een halfjaarcontract.

Wenny is bij Caspar de Haan terecht gekomen via Collectief040 richt zich op mensen die op een of andere manier in de problemen zijn geraakt. Men regelt niet alleen werk maar biedt deze mensen, naast financiële begeleiding, tevens woonruimte in samenwerking met woningbouwcorporaties Trudo en Woonbedrijf. Caspar de Haan onderhoud & renovatie is één van de werkgevers verbonden aan dit initiatief. Caspar de Haan is één van de eerste Nederlandse onderhoudsbedrijven met een PSO-keurmerk (Prestatieladder Socialer Ondernemend http://www.pso-nederland.nl). Cas de Haan zelf is tevens bestuurslid van de stichting Collectief040.


Gerelateerd

Onze locaties

Eindhoven

Hastelweg 218
Postbus 1
5600 AA Eindhoven

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

‘s-Hertogenbosch

Rietveldenweg 47c
Postbus 3261
5203 GD s’-Hertogenbosch

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Venlo

Hakkestraat 23
Postbus 309
5900 AH Venlo

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Tilburg

Ringbaan-Zuid 305
Postbus 1029
5004 BA Tilburg

Tel: 040 250 1999
info@caspardehaan.nl

Raamsdonksveer (Koster Totaalonderhoud)

Meerval 20
4941 SK Raamsdonksveer

Tel: 0162 57 27 00
info@kostertotaalonderhoud.nl
www.kostertotaalonderhoud.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.